Phalcon Kornizën e shpejtë PHP tani në dispozicion

phalcon-fastest-php-framework

Phalcon Kornizën e shpejtë PHP në web Tani Available!

Speed ​​ka një rëndësi vendimtare në drejtim të gjetjes së lartë renditjen search engine, ndërsa performancësphalcon-shpejtë-php-hosting optimization është bërë një prioritet i lartë për industrinë e IT.

The hosting industry and webmaster’s march toward faster load times has fuelled the birth of Phalcon – a solution, which offers a brand new approach to improving website performance.

Learn more about the Phalcon framework, the advantages it can bring to your online projects and how you can make use of it on our web hosting platform.

Some Quick History Of Phalcon

Originally released in 2012, Phalcon is an open-source PHP web application framework licensed under the terms of the BSD License.

It was created by Andrés Gutiérrez who came up with a new speed-focused PHP web app framework development approach.

The name of the framework itself came as no surprise, since falcons are among the fastest animals on Earth.

Unlike most PHP frameworks, Phalcon was conceived as a web server extension.

Written in Zephir and C, it’s based on the model–view–controller (MVC) pattern.

phalcon-fastest-php-framework

Since Phalcon’s first release, its developers have kept improving the framework by adding new performance-boosting features. One such example is the Volt template engine.

Phalcon’s first PHP 7 support-inclusive LTS release was introduced on 29 July 2016. It’s also the framework’s latest stable version thus far.

SemVer will be relied upon in the future as well.

Phalcon’s key advantages over more common PHP frameworks

Phalcon has quickly gained popularity for being the fastest PHP framework on the web.

And rightfully so, considering its flying start and the number of improvements to its architecture in so short a period of time.

Built as a web server extension rather than as a stand-alone PHP framework, Phalcon allows for a revolutionary performance optimization.

Here are the key reasons why Phalcon has become the go-to solution for speed-focused web projects:

  • shpejtësi të rritur ekzekutimit

Në sajë të konceptit të saj të reja coding, Phalcon lejon për më shumë kërkesa HTTP të përpunuara për sekondë (në krahasim me kornizat e ngjashme të shkruara kryesisht në PHP), e cila ul herë ekzekutim në mënyrë drastike.

  • Përdorimi reduktuar të burimeve

Phalcon ju lejon të mbani CPU dhe konsumin e kujtesës në minimum.

  • Performanca e përshpejtuar website

Të ulur ekzekutimit dhe ngarkesës herë do të përshpejtojë performancën e përgjithshme sitit tuaj, e cila do të, nga ana e tij, lead to better search engine rankings and increased click-through rates.

Phalcon hosting enabled on our platform

Unlike the regular PHP frameworks, Phalcon cannot be readily installed.

You will need root access to the server to make use of it.

We’ve implemented a Phalcon-friendly environment on our platform in order for you to get the best performance out of your Phalcon-sped website.

You can enable Phalcon for your speed-sensitive projects from the PHP Settings section of your Paneli i kontrollit:

Please keep in mind that Phalcon supports all PHP versions from 5.5 përpara:

phalcon-cloud-hosting-supported-php-versions

Check out our cloud web hosting plans with Phalcon HERE!

Faleminderit per leximin
DDNS Cloud Hosting & Domain Names


About Charles Brown

I own and operate DoneRite Domain Name Services @ https://www.doneritehosting.net/ And publish articles on our blog @ https://www.doneritehosting.com/

Leave Your Comment!